Jag kommer hem till Jul...

Har nu bestalt flybiljett hem till Sweden.!
Kommer hem den 15 December:D Ska faktiskt bli kul att komma hem till Sverige.. Traffa sina kompisar o sin familj.. Vad mer kan jag se fram emot.. Antagligen sen nar jag kommer hem sa kommer jag sakna England, jag far forsoka aka hit sen igen nar jag har pengar..
Som sagt om en manad sa ska jag setta min fot pa Skane igen! Skit va jag later patriotisk! Vilket jag inte e!

XOXO

Jag ska nu mera skriva meningslösa tips!

Om du ska åka till Brighton så kör med detta "De som händer i Brighton, stannar i Brighton!" Men ändå så kommer det ut saker på internet, som egentligen inte borde finnas (Whatever! Jag e ung o dum! o Kan göra vad jag vill!)
Men jag får helt enkelt avtagga mig sen på Facebook.. Om jag nu ska kunna få ett jobb. De e ju bra att mina föräldrar inte vet vad jag gör på mina dagar... Som sagt avtagga mig sen..

Hmm.. jaja.. Hoppas någon har lärt sig av detta tips!

XOXO


Pakistan

helgen e över, pengar är slut... Men jag fick ändå till de;-) jaja nog med

Jobbad faktiskt igår på ett bröllop, ett pakistansk- muslimk bröllop.. Väldigt intressant eftersom brudparet inte fick sitta ihop... Hmm.. männen och kvinnorna fick inte sitta ihop överhuvudtaget.. så männen var på en sida o kvinnorna på den andra.. Så dom fick inte se varandra, o om en man skulle komma in till kvinnornas sida så sa dom "Ursäkta mina damer men nu måste ni ta på era sjalar " Sjukt GALET men vad ska man säga.. De e Deras kultur!
Sen var de där problemet att jag o Sanna gick in på herrarnas sida, i korta, svarta kjolar... Inte vår mening,, men eftersom köket var i helt GALET tillstånd så fick vi springa in där en gång o sen blev de klagomål..
Sen kommer de in jättemånga män till köket o tar vår mat som vi skulle ge till kvinnorna! Så när vi sen råka komma ut till kvinnorna så blev dom sura på oss, fast de var deras män som had tagit de!!!!!

Never again tro jag.. Men jag fick i alla fall £30...

o sen var de handen på mitt inre lår, men de tar vi en annan gång..


XOXO

RSS 2.0