Livet fortsätter

Okej livet fortsätter här som valigt. på måndag fyller jag 19 år. Vilket e lite konstigt,, pratade med annie igår i 45 minuter o beklagade mig om att jag skulle bli gammal.. hon säger då bara "Hur fan trodde du jag kände mig!!"
har haft samtal idag med Gill ... Inget farligt med de.. hon frågade varför jag inte gör mina läxor, kanske mest för jag inte pallar, men de e faktiskt för jag har glömt min kalender på sistone så jag inte har skrivit upp, KORKAT! Men sant,.
Kan ju alltid berätta något roligt o crepy.. Jo de vissade sig att min gammla lärare Vicky som vi hade ett tag kände min gammla lärare i Tomelilla Marianne Lundgren!!!!!

de va ju läskigt om något, vågade knappt säga vad jag tyckte o tänkte om Tomelilla skola o sånt. men vad tusan. jag sa att jag tyckte om Marianne...


London

Okej London e stort!
Mycket människor med mycket saker, många ställen OCH så mycket skit!
Jag ÄLSKAR de! de var ju hur kul som helst! Okej piccadilly cirkus var inget speciellt. De var ju bara en staty o en massa människor!

var o även kollad på en väg på KINGS Cross- gissa vilken? Bara för att Ally o Lisa var tvugna att se på den, så jag o Olle släppades med,, suck whatever nu har vi sett den..  Var även i Chinatown! i like it!
ja men mer pallar jag inte skriva ska skanrt ha lektion!

Puss puss lovers!

helgen e over!

Jaha da var helgen over!
I fredags var vi ute igen.. blev en väldigt rolig kväll (hehe) Jag mötte Lisa, Olle o Sinan på den lokala puben i portslade o drack någon bier, tog sen bussen till storstan fick även med oss Ally, Sanna, Fanny, Josefine och Viktoria! gick sen till FOND (tror att de heter så,..) Där vi satt o myssstee,, hmm undra om bilden på Lisa o Sinan kommer ut (hihi)
 
Forsätte sen till WALKABOUT (inte gaybar denna gång) stanna där rättså länge, dansade loss totalt, skitkul. vi drack mer o mer och sen när vi skulle hem så gick först Sinan, Fanny, Sanna, viktoria o Ally o togg bussen,. jag, Lisa, Olle o Josefine gick till Burger King o köpte mat! GOTT!! när vi kommer sen till hållplatsen så e Sinan där.. Dock lurar Sinan iväg mig. Olle o Lisa till en telefonkiosk, medans Josefine o Sinan tar bussen hem. Jaja där står tre fulla svenskar i en liten telefonkiosk fryser o äter burger king i regn, Mysigt värre.. hmm ja, Vi kom hem tack gode gud.. Sen va de nykterhets dagen för mig o Lisa,, Vi, Ally o Olle gick sen på lördagen på bio o så The Dutsches(?) Sen åkte vi hem,, medans olle festade loss igen, hmm smygalkis (höhö..)

Mor o far ringde till mig o kollade hur jag mådde i lördesm fick säga att jag mådde hur bra som helst. Vilket jag gjorde..

O i söndes var vi på Creamtea.! Börjar lektionen nu!

typiskt England...

Här har de regnat precis hela dagen idag... SUCK TYPISKT!!!!!!!!!! Tråkiga tråkiga väder... tråkiga tråkiga Pengar.. Insåg att min telefon räkning till mina föräldara kommer ge dem en hjärtattack,, hmm, förlåt mor o far att ni måste betala, men nu har jag köpt en ny telefon som jag ska använd i england,, ARGH!!!!!!!!!! nej andas Ellen,, just de ja,, jag ska åka till Dublin om typ en månad,, stort nöje!! Dock gick de pengar till de,,,, Usch de blir 11 pence nudlar denna månaden.. Tragiskt.....

jag ger mig...

eftersom jag inte kan ladda upp bilder pa bloggen sa har jag gatt med pa att skaffa en BILDDAGBOK!!!!
WHOOO!! sa om ni vill se bilder sa ga in pa bilddagboken! www.bilddagboken.se/brightonpier
O ni far se bilder fran Charwell house, BBQ o annat!
Hoppas att ni far ett stort noje over detta!

Kiss kiss my darlings!


RSS 2.0