Ja men de é där Wallander Finns!

Igår slutade jag extra tidigt från skolan.. Åkte hem o såg att där va missade samtal på hemtelefonen.. Inget med de.. Liksom va va de 01- någonting..
Under Dawson´s creek så ringer de o jag svara. Såklart!

Okänd- snubbe: Hej! Jag söker efter Eva. é de Eva jag pratar med?
Jag: Nej, de é dottern.. Hon é inte hemma..
Okänd- snubbe: Jaha! Hur gammal é du?
Jag: (börjar tro att de é ett skämt) hmm... 18..
Okänd- snubbe: Men va trevligt då kan jag prata med dig! Hur é de i Tomelilla?
Jag: Hmm. tråkigt som vanligt, eller jag vet inte jag bor inte i Tomelilla...
Okänd- snubbe: Jaja, men va gör du för något?
Jag: Skriver mitt projektarbete... (Jag börjar bli lite små irriterade)
Okänd- snubbe: JA! Men de ska jag börja med nästa år..
Jag: Jaså du studera.. Va då för något?
Okänd- snubbe: Sam- sam, ja alltså Samhälle- samhälle. Uppe i Uppsala.
Jag: Jaja jag läser också samhälle, men i ystad.
Okänd- snubbe: Ja men de é där Wallander finns! é de som på filmerna?
Jag: ehh. Ja de é klart...
Okänd- snubbe: Du tycker detta é rättså jobbigt att prata med mig va...
Jag: Jo alltså jag försöker skriva samtidigt..
Okänd- snubbe: ahh, okej.. lycka till med projektarbete då!
Jag: Öhh. Lycka till du med va du nu gör..
Okänd- snubbe: ahh. Jag säljer Kalsonger...

HAHAHA!!! Synd att vi inte pratade länger:) Fick nästan dåligt samvete när jag la på luren.. Men va skulle jag säga till en okänd snubbe uppe i Uppsala! snälla...

Jag älskar Antonio!

Jag ÄLSKAR Antonio! JA nu menar jag inte älskar honom på de visste, eftersom det är min bästa kompis kille.. Men liksom jag älskar honom för att han ska fixa alla säsonger på Felicity till MIG!!

Weahh!! Jag é så glad:) Han é så snäll!! De é en bra man, jag fattar att Emma é lycklig:) Håll kvar honom Emma! Jag Menar Allvar!

Felicity Love IT!


Skola

Idag é de skola,, men när jag o min kompis Emma vakna så säger hon "FY FAN VA DE SNÖAR!" Ett hopp lysser för  mig jag kan kanske få slippa skolan, jag känner ävn att min hals värker. Vilket inte é så bra:'(
Sen ringer jag hem o frågar om de har sagt något på radion.. Men Nej. De var nog ingen fara..
Lite deppig börjar jag ducha o fixar till mig.. Lite Senare ringer Mor..
-Hej! Stanna hemma med dig! De é så jävlans halt!

Oh Happy day! Ringer till Agnes o säger till henne att hon ska säga till Roger att jag inte kommer p.g.a sjukdom och insnöing. För de har jag ju JAG har ONT i min HALS! De é ingen lögn känner jag.. Haha synd om klassen. Men jag antar att de inte många som kommer dit:)

Förfest inför Tingvalla!

Har pratat med Madde nyss:) Trevligt trevligt:) Frågade om hon skulle med till Tingvalla, Men ack nej! Ingen skulle dit av mina vännet:'( fick sen höra något trevligt av Madde om henne!! Blev väldigt glad över detta:) Nej jag får gå o vara social o försöka få folk att lyssna på min Musik.. De flesta gillar Eddie Meduza, men inte jag.. No Way No way! Ingen Eddie Meduza. Men lite Roxett.. Gör inget...

Sveriges nya nationalsång

Jag tycker att Sverige behöver en ny nationalsång.
För de första: Jag kan inte vår nuvarande nationalsång, så de é en anledning (för mig dock)
För de andra: Den andra é ju tråkig (tycker jag) Visst nu när jag skriver detta så kanske jag får några hemska kommentarer av de som är patrioter till Sverige.

Men jag har hittat en så mycket bättre låt, (och antagligen om jag hade sagt detta någonstans i närheten av några som inte tycker om detta band så hade jag troligtvis blivit nerslagen..)

Kent- med Sverige.
Den é liksom hur underbar som helst och jag kan typ hela texten på den, de é t.o.m så att gamlingar som ringer in till "Ring så spelar vi"P4 vill höra denna låt. (okej jag har bara hört det en gång, men den Tanten var ju COOL!)

Nej, jag skicka till Riksdagen om att de borde ändra nationalsången.! Go for it!!!

Snöstorm

Påsklovet é här. Och jag sitter själv i ett hus o utanför é de snöstorm.. Hur många gånger har man  varit med om de??
nej Jag sitter själv i huset för att syrran o svågern har rest bort till Sydafrika och jag får vara barnvakt till en hund (Söte Tanja), 3 hönor (Dolly, Jolene och June) o jag tror 2 kattor, men jag har bara sett en..

Visst de é lite läskigt att sitta själv i ett stort hus.. O liksom. Syrran sa till mig att jag inte fick ha Tanja i sängen.. Men jag é mörkrädd o de gör liksom inte bättre att Syrran svamlar om Spöken... Nä så i natt fick jag tränga mig med en hund, som tog jättestor plats, jag kunde inte somna för att jag inte fick ha mina fötter va jag vill^^..
Nä jag får skriva på Projektarbetet nu.
Ha de bra:)

Måste tacka:)

Jag måste tacka Madde och Elin för de stödjer mina aggresioner:)

GAHH!!!

Min dag é ingen bra dag.. Först ingen körlektion, sen inga lektioner överhuvudtaget o för de tredje!! Ett jävligt smaskande av alla 2: or och 1:or i korridoren..

Visst O JOY! för dom att de inte tycker alls de é jobbigt med sitt kyss smaskande,! Men vi treor o de andra i korridoren, som inte pallar med "smask, smask, fnitter, fnitter smask, smask, jag älskar smask dig..." Alltså kom igen! 
Visst jag låter som en jävla suris nu som jag vet inte vad.. Men va fan!! Palla lyssna på ljudet! Snart går man inte i skolan för man ska slippa allt!!!  GAAHHHH!!

Foto o hormoner

De blev många "O"... Har foto nu så jag har varit o chekat hamnen i Ystad. O de var mina hormoner som styrde mig dit.. Känner att jag har blivit alldeles för stressad o kallsvettig.. Jag pallar inte bara att sitta i skolan.. Så när jag får chansen så har jag varit ute o gått i tre kvart.. Sen när jag hade körlektion så blev jag helt FREKY! Nä, alltså allvar..!

Jag blev helt uppstressad o liksom jag svettades som en gris så min lärare fick lugna ner mig... Hon till och emd skämtad om att jag borde ta en grogg innan jag kör.. Jag fick förklara för henne att mina hormoner står inte rätt till så de é därför jag mådde så dåligt...

Sen hade foto börjat så jag dit, satt i 20 minuter, sen tog jag en kamera o stack iväg fort som f*n, ner till hamnen o lugnad ner mig... Nej jag får försöka skärpa till mig o gå till lektionen igen, jag känner mig inte svimfädig nu..

Lite Fotografier på klasskamrater...


  

Kanske ska förklara,, Agnes é glad, men sen blir hon skitsur.. Stefi é överlycklig o hoppar som en dåre och Niklas, ja han försöker bara se öhhh,, Cool ut?? jaja jag vet inte...

Jobb sökes

Tisdag idag.. Tråkigt. Sjukanmälde mig igår för jag kände att jag inte var redo för skolan...
Nä istället satt jag hemma o skrev Projektarbetet och sökte sommarjobb..
Ringer till några olika ålderdomshem.. O frågar om de behöver vikarie.. (för liksom Hallå! jag vet att de behöver och de vet dom med.. Men de vill nog inte riktigt erkänna) Jag får avslag.. direkt... Nej då var det ju så att jag var inte utbildad till undersköterska (dah! Kom med något nytt, det har väl inte hindrat dom innan!) o att de var så mycket med medecin att hålla på med.. Dittan o dattan..

Nähä,, försökte sen ringa till Brösarp o få tag i arbeteslagsledaren där..
Nej, hon är inte här idag! Men prova i morgon, för då är hon här...

WHAT THE ****!!!!!
här har jag försökt att få tag i henne i flera dagar! Men NÄ, ena dagen kan dom inte hittta henne, andra dagen é hon på kurs, OCH sen é hon ledig nästa dag!!!!

Va é detta för system vi har här!! Nej, jag ger upp på ålderdomshems jobb, o börja kolla på arbetsförmedlingen.. Söker TOMELILLA. Men där fanns knappt något jobb..
Sväljer sen min stolthet o söker YSTAD.. Där fanns fler jobb. Började kolla på Hotell o resturang.. Jo de sökte då en servitris på en resturang.. Jag nappar direkt o skrev till dem... '

Nu é de bara att vänta...  
Kommer jag inte till Brighton, så är mitt liv förstört :'( 

Melodifestivalen

Okej fest idag igen...
Festen igår blev inte så lyckad för mig igår^^ gick o la mig typ halv 11.. Men idag tar jag de lugnare.. Nice very nice..!! Kollad på Andra chansen "Melodifestivalen"... WHY TELL ME WHY!! Varför måste Sibel gå vidare! Visst hon var bra, men liksom Ola! Hallå! Ola var ju bra. O fatta hur många röster vi hade fått av resten av Europas fjortisbrudar!! Nej Skam Sverige, Skam!! Skicka nu inte Christer Sjögren! För annars é de slut på Sveriges tid i Eurovison Song Contest! O vem vill de??

Fest hos Adde!!!

Fest hos Adde!! Okej Anders fyller 19 år idag,, GRATTIS!!!! VI FIRA VÅR ANDERS IDAG!!!!

Förlåt Stefi att jag inte kom på din förfest.. Men de va liksom bestämt innan... Jaja hoppas folk har trevligt hos Stefi.. Sofie ringde till Mig!!.. Undrade om hon var full,, Men fel hade jag^^.. Äsch jaja.. Sitter o dricker BACKARIDE APPEL & MELON!! (Remember Mette forever and ever we drink backardi Melon på hultsfred..) Bye the way Elin o Madde.. Mobba mig inte nu för mitt inlägg!!!!

Torbjörn é ju här :S inte bra, inte bra... Men whatever. Vi é vuxna människor o om vi inte kan hålla ett normalt samtal så var de inte menig att DE skulle hända mellan oss.. fulla som fan !(Torbjörn hälsar!! erhh!) kISS my ass!!!!! 

Vi ses på Måndag..Eller innan... Jag förklarar mig innan...!!!!

Kiss, Kiss!!!!!!!!!!

Andra Avenyn

Andra Avenyn suger! Jag menar riktigt suger!
Men ändå sitter jag o kollar jag på skitet när repriserna går på Lördagar.. (Har man bakfylla så e det en bra tidsfördriv) Men alltså de é riktigt dåligt.. Liksom han där "kriminelle" snubben som försöker leva vanligt liv igen med sin son, hans förre detta svägerska som han blev kär i och den förre detta svägerskans dotter! Men kom igen man kan inte bli mordhotade så många gånger utan att kalla på polisen!

Eller den där läraren som har förhållanden med sina 16 åriga elever! Nej men nu får man väl ge sig! Ack dålig TV totalt.. Och ändå tittar jag på skiten! jag känner mig som tio år, när Skilda världar o Nya tider gick! Nej tacka vet jag Hem till Gården, rikigt TV- dramaserie. Som jag aldrig hoppas ska sluta...

SVT skärp er! Fixa bättre TV! Vissa repriser på Beverly Hills eller något...

«Ellen - The Revolution.»

«Ellen - The Revolution.»

Jag provad den där sidan Elin sa...

<<Ellen- The Revolution>> Riktigt, riktigt bra!!


F*N!

Skulle ha lämnat in författarearbete idag till Litteraturvetenskapen..  Men eftersom jag inte hade gjort den så tänkt jag "Jag Skolkar idag!" Jag sa till Evelina att säga att jag hade missat bussen så skulle allt vara bra..  Trodde jag..
När jag gick ner för trappan i skolan för att springa till Hartmans så mötter jag läraren "WHAT THE ****!!!" tänker jag för mig själv..
Jaså... säger han..
Jag börjar svamla om att jag inte hade gjort uppsatsen o tänkte skriva den nu, o de var därför jag inte kom...
Han blir skitsur o säger till mig att gå ner till klassrummet...
Ajdå!! Men va tusan lektionen é jättetråkig så de é väl klart att man skolkar när man tar chansen! Men nej jag blir såklart påkommen... Pinsammt ? JA! Sen fick jag skämmas lite på lektionen... Sen var där en som tittade ner på en.. O man tänker "Lärarens gullegris, som aldrig någonsin skulle skolka!" 

Helgen ar annars bra, var på Tingvalla. trevligt trevligt:)
Måste köra med en kommentar där ifrån...
Henrik Malm- Möller: Hur känns det att dansa med någon som é 7 år åldre,, de inte många gånger du gör de?
Ellen:  Hmm.. för de första Henrik, du é bara 6 år äldre o för de andra jag har en bror o två kusiner som é äldre än du!
Henrik Malm- Möller: Jaja, just de ja.. Men du har aldirg sett denna sida av mig för? Du vet här står vi o dansar tätt..
Ellen: (Börjar snarta asgarva för vad han säger) Jojo,, de é sant,, Ja men de é väl trevligt o se denna sidan med(flört, flört)
Möller: Ja man ser många nya sider när folk é onyktra!
Ellen: Öhh.. Ja de é sant... Nä men nu é låten slut.!

RSS 2.0