Precis som Skånetrefiken..

Jag, Annie o Stefi var o kollad på Tiggarens Opera som gick på Ystad Teater igår. Vi var där för att vissa i klassen var med i den...
Den var verkligen intressant, o de fick riktiga högpunkter i den.. Mer om de sen.. Vi blev även chockade när Mette ställde sig på bordet (hon spelade Hora från 1700- talet) o sen börjad dansa.. Jag paff?? Never ever!

O Sofie hade en riktig snygg klänning, fast hon skulle se ut som en slampa så var hon SÅ söt..
Vi tyckte de var även kul att de inte censuerad så mycket, vilket man skulle ha sett om de var en högstadieklass som hade gjort den. Nej här använder vi Slynakidsen.. Alko- Alice på de prostituerade o lite såna fina ord :)
Men jag antar detta inte gjorde något eftersom de var en komedi.. 
Lite repliker från teatern. 
En- av- snubbarna- som- tog- hand- om -skitjobb- till- en- herre: "Pengarna rullar in som de ska, de går bra nu!" Och vissa parents kanske inte förståd detta så var de en liten parodi på Petters låt..

Eller de bästa.. "... precis som Skånetrafiken! De satsar på ungdommar o sen tar de alla pengarna ifrån dom!" 
Som Madde skulle säga "De va dagens!"     

Good Bye Sverige! Good day England!

Jag fick min biljett från Sverige idag!

När jag gick ner till brevlådan så checkad jag läget o såg att det inte var något brev till mig.. Men efter att rota mer i Posten ser jag ett brev där det står Ellen Nilsson. Och längst upp tryckt BRAHESKOLAN... OHH MY GOD!!!! Springer direkt hem möter mina grannar men hinner inte prata med dem.. De förståd varför..

Slängde av mig alla ytterkläder o rycker upp brevet. o läser Du har blivit antagen till kursen Brighton HT 2008.

Ger ett lite jubel skrik o ringer till Annie och skriker i örat på henne... Oj! Öhh va kul!! Gud va du skriker i örat!
WWWWHHHHHEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Överlycklig fortsätter jag ringa runt till min syster som har tjatat på mig länge om att jag borde söka, hon blir jätteglad! Berättar sen för Mor. Jaha, men vågar du nu detta??
Men HALLÅ! De é väl klart jag vågar!!!! JIPPIYEAAHH!!! Måste fira på något sett... Haha jag kommer på något!
Ska kanske ringa till Mina andra syster med.. Hon skulle nog också bli glad.. O nu kan min käre Kusin bara hålla tyst!

Good Bye Sverige! Good Day England!!


Arga Mammor.

Jag, Stefi, Agnes och Lisabeth satt på bookcafét o drack vår dagliga kaffe.. vi sitter och pratar om himmel o Jord som vanligt.. Sen kommer en Mamma in med sitt barn o vi alla tycker att barnet é väldigt söt...

vi börjar prata om att vi själva vill ha barn o pratar om de rättså länge om att Pappor har sina roller och att Stefi skulle tänka att vara ensamstående mamma..

När jag, Stefi och Lisabeth ska sen gå så säger Mamman som kom in o bara: Alltså va Fan é de ni pratar om?? Har ni några barn?? De é fan pinsamt o höra er!!! 
Hon totalt skäller ut oss!
Stefi o Agnes säger att vi tyckte att hennes dotter é väldigt sött o vi pratad för oss själva att vi ville ha barn sen..
Men hon fortsätter: Jag har tre barn. Nu GÅR ni här ifrån!
Men HALLÅÅ!!!!! Va har vi sagt som é fel??

Argsint Mamma.. VA FAN hon behöver inte skälla på oss om vi pratar.. Ingen annan hade lyssnat på oss o visste inte vad vi hade pratat om! Sen säger hon: Fråga de där killarna om va de tycker!

Men de va ju ingen kritik mot henne.. Och de inte HON som ska slänga ut oss från cafét..!! ursäkta mitt uttryck.. och sorry att jag skriver detta (det é inte mot alla Mammor, framför allt inte min syster som kanske läser detta..) Men Vilken JÄVLA KÄRRING!!! Nu får man inte ens prata om Moderskap längre, vi får inte prata om något!! För vi kränker varje människa med vårt prat visst...

Hoppas Agnes har det bra där,, stackare hon sitter där själv med en argsint Mamma..

Kaffe, böcker, Plugga.

Måndag är här och lovet é slut... Och redan nu har vi OÄNDLIGT många läxor..
Liksom Litteratur veteskapen så ska vi vara färdiga med det Förbanade Författarearbete nästa vecka..
Jag, Agnes, Stefi o Patricia försöker springa iväg från Läraren o gömmer oss på Skolans caféteria. (Hallelulja att vi slapp honom..)
Vi försöker de oändligt Många böcker vi har lånat på biblioteket.. Men som vanligt övergår samtalet till Något oviktigt Som Sveriges Skolors system i Betyg.. Visst de ékanske viktigt men inte när vi ska vara färdiga med arbete om EN vecka!
Nej vi fortsätter med att Jag, Agnes,Simon o Stefi bestämmer att vi ska till något café i stan för att halvplugga..
Men Agnes o Simon snackar sitt. Och jag o Stefi pratar om BH:ar, vilket é SUPER viktigt:-) Liksom hur ska en BH sitta och om vi har fasta eller vattninga Tits?? 

Stefi gick sen tillbaka till skolan medans Agnes, Simon o Jag gick till Stadsbiblioteket för att mest bara sitta o softa o låna massa böcker.. Jag själv var tvungen att hitta Astrid Lindgrens böcker om Kati. Vilket jag aldrig själv hört talas om att de fanns.. Men när jag väl har lånat dem ligger jag mest i soffan o halv sover.. 
Men jag försöker bli färdig med detta helvets arbete.

Jag listade ut att jag har druckit 2 Koppar Kaffe, Lånat 4 Böcker (En som é Evelinas) och har pluggat halvt som halvt i kanske 2, 5 timmar!!! Mina 4, 5 timmar i vänta på Ryskan går snabbt måste jag säga!! Jag lyckas fördriva tiden på något sett!!  

Rödvin spilld

Nu är lovet över o de é skola igen.. Var på förfest med Klassen innan Bara bar i Fredas. De var trevligt förutom!

1. Mitt linne har en mörk fläck på sig efter att någon puttad till mig så att jag spillde på mig..
2. Mettes grannar blir inte så glada när de får se rabatten^^

Men de var jättekul: Inga skandaler hände, lite synd för vi behöver prata om något nu idag: Någon hamnade nästan i slagsmål, en snyltar av en (eller flera), någon blev dålig o åkte hem (faktiskt inte jag!!!) o ja lite så skojset!
 Haha Måndag! I love it (NOT)

Den läskiga Tandläkar besöket...

Lovet har börjat, finelly:)
Skulle ta det lugnt o se på dåliga saker som Smallvile (Stålmannen på 6:an), Hem till gården på 4:an!! What a Happy Holiday..
Min bror kommer o hälsar på trevligt trevligt o jag äter frukost med honom... Sen sticker han till Tomelilla City, men bara en kvart senare ringer han (han måste verkligen ha saknat mig =)) o frågar om vi ska äta lunch! Trevligt med en sån omtänksam bror..

Bara 5 minuter senare ringer det igen o jag tänker Min bror MÅSTE verkligen sakna mig! Men nä.. Det är tandhyginisten i Brösarp på ringer..
Hej Ellen! Vi har en tid till dig! Kan du då? Men gud va bra! Då syns vi sen!
Jag HATAR de!!!! Men jag åker dit,, Fast jag inte vill och för att de é sista chansen för att inte betala..

När jag väl sitter hos Tandis så säger hon direkt Vad é de för en konstig svart fläck du har på din tand?
Jag berättar hela storyn att jag har altid haft den. Och jag sa att jag hade klagat redan för året att de var trångt mellan mina tänder, och att jag borde få ha tandställning!
Hrmm Jippi.. Nu ska jag antagligen till en specialist som säger att jag måste ha tandställning SOM jag MÅSTE betala för. eftersom min Moder vägrar! Men annars hade jag jättefina tänder, STORA o fina men trångt! DA! Som om jag inte visste de redan. Jag har klagat i evigheter. Men eftersom jag fyller 19 Just detta året så tänker de pumpa ut pengar på mig o Jag Hoppas Fan i mig inte att Jag måste ha RÄLS på Student o Syrrans Bröllop!!!!

Jag tror att jag dör!

Jag é så glömsk!

Hade ryska idag:) Jag var faktisk glad över de, efter som jag inte hade ätit frukost o inte druckit kaffe.. (Vi har Kaffedagar på Torsdagar eller på ryska Koffe s malako (kaffe med mjölk)
När jag kommer dit för en gång skull i tid. Ser jag att bänkarna é omplaserade.
FFUUUCCCKKK!!!!!! Säg inte vi har prov idag!!! Jocke i Ryska gruppen tittar på mig o flinar elakt, jag skulle kunna döda honom bara för de...

Jag går dirket till Ulf (läraren) o säger att jag hade helt glömt bort de o att jag víll göra provet på Måndag. Han tittar på mig o bara du glömmer alltid att du har läxor, har du ingen almenacka..
Klart som FAN jag har de.. Men jag hade inte med den just då o skrev inte upp de, DA!
 Han säger till mig att jag får göra mitt bästa idag för nästa vecka har vi lov...
Okej okej jag gjorde mitt bästa men SKIT va de gick DÅLIGT!!!! ARRGG!! De blir inte bättre att de é alla fucking hjärtans dag...

Hrmm har frågat Agnes o Simon va de tycker om namnet Sverre..
Agnes började garva o säga hrmm ja jo, de é väl fint. Men hade inte Einar nästan varit bättre?
Simon: Va é de för jävla namn? URSÄKTA de é min systersons namn! HALLÅ!!

Jag Erkänner!

Okej okej! Jag erkänner! Jag é lite av en skubbare,,, Har digitaltfoto. Men jag pallar inte hålla på i datasalen...
Så jag säger till Läraren som é rättså cool.. att jag inte é färdig med känslor så jag måste gå o fota mera:)
Liksom Hallå jag é Sjuk palla sitta o hålla på med bilder o fixa till dem! Nej o nu måste jag hitta någon att fotografera.
GUD VAD JAG HAR ONT I HALSEN!!!! Nej jag måste ut o gå en runda. . Jag pallar inte.. men jag måste.. jag måste sen stanna kvar efter skolan o ha teori... Buhu, borde ringa till mor o säga att jag inte mår bra,, AHHRRRGG Inte vara grinig! Jag borde tänka på Annie som hade 39 graders feber som ändå gick till skolan. Liksom vad gjorde jag när jag hade 39, 5 graders feber???
Jo jag tyckte jag låg inför döden, beklagade, ringde till Syrran o ynkade mig,, 

WHHOO! Nu kom Simon! Haha kan kanske få honom att vara modell igen..
Jag behöver faktiskt en modell..
 

Anledning, varför jag har Hometown som namn, THE WANNADIES

This is my home town song, a how it's like at home song
spending hours all alone, waiting by the phone
it's hard to say come closer, when you're so far away
and sometimes it's hard to remember that
tomorrow's as close as yesterday

this is my home town
this is my home town
this is my home town
this is my home town

I'm dossing up and down these streets, where nothing ever seems to change
where wet grass meets dust and dirt, that's where love no longer hurts
I've never been a loner, at least I never wanted to be one
so what ever you do, remember one thing
my home is where my heart is and

this is my home town
this is my home town
this is my home town
this is my home town

Läget idag?

hmm. Tisdag morgon... Butter!!!
Vi kvinnor har ett sjätte sinne, eller i allafall jag... Igår kände jag att min mage var inte som den skulle vara.. Tänkte då att Mensen skulle komma dagen därpå, tänkte inte mer på de utan gick o la mig med lite ont i halsen o så.. Vaknar sen nu i morse o känner att magen har värker.. FUCK!!! Förstår då att mensen har kommit, utan att ens se något blod.. Läskigt??
Kommer sen ner till Mor som med sin mjuka röst Hur é de idag?
Jag - Tonårsdottern - muttrar bara.. é de inte bra idag??
Jag svara då: Nej de é inte bra idag. Jag har ont i halsen o jag har fått djävulens verk till kvinnorna idag (djävulens verk till kvinnor, tagen från Bengets blogg!)
Går sen till bussen o ser en silvrig VOLVO som svänger in till mig på busshållplatsen..
Mårten: Läget idag?
Ellen: Jo de é väl lugnt, skolan bara liksom...
Mårten: Jaja, jag såg bussen, den kommer snart. Anders håller en plats till dig.
Ellen: Okej.. hur mår du?
Mårten: Jo de é bra. Hörde du vad som hade hänt!
Ellen: Nä, vadå??
Mårten: Har du inte snackat me Annie? Värsta dramat igår ju. Annies farfar var fösvunnen.. Så de hade ringt till Polisen o allt. Men vi hittade honom Hos Brasken (Brasken är någon som kallas så, de é hans gård de snackar om "Brasken" )
Ellen: Men oj! Nä jag har inte prata med Annie. Jaja okej.. Allt bra Annars? (Pinsamt värre.. Pallar inte snacka med Mårten efter allt som har hänt..)
Mårten: Jo de é lugnt!
Ellen: OJ! Titta där kommer Bussen!!! (TACK GODE GUD!) Men ha de så bra, så syns vi senare.
Mårten: Ja de gör vi...

Gud va jobbigt! Att man måste kallprata en Tisdagsmorgon!

Irriterad

Jag kände mig halv krasslig idag i skolan. Och tänkte att man kanske borde skippa Ryskan idag för att komma hem lite tidigar, så att jag kunde läsa ut boken Hemsöborna.
När jag äntligen bestämer mig för detta är klockan halv 2... Går till en av Lärarna och ser så sjuklig ut som möjligt o med min utmärkta "sjuk"röst.. Såger jag att jag mår dåligt(vilket jag gjorde Måndagssjukan enligt Tobias). Jag går sedan Ner till NV för att Prata med ryskläraren.. Jag går förbi rummet vi har Ryska och ser en liten lapp...
"Ryskaeleverna! Ulf är sjuk idag, kolla på Fronter om Läxan till Torsdag"

Kiss My A**!!!!
Här har jag suttit o väntat på Ryskan i 3 TIMMAR! Då hade jag kunnat åka redan kl. 10.00!!!! Nix arg blir jag, men någ kände jag av min Måndagssjuka, matt går jag till Biblan o försöker vara duktig o låna kanske en engelskbok.. NEJ. Ingen låneri här inte.. Sätter mig istället på bussen hem o halvslumra, Arg för Ryskan och Arg för Körkortsteorin. Som jag aldrig klarar av :´( Men annars har dagen varit riktig bra:)

WHOOO! VUNNIT HÖGSTA PRISET!!

Helgen é över men glad é jag ändå!!
För snart é de lov!!! Och då får jag (hoppas jag) se mitt PRIS! Eller mitt systers Pris snarare,,
Men men
Visst é de spännande!!!!

Det högsta priset är...... Min Systerson!! Pojken Karlsson!!!

What A Hallelulja Moment.. Blev Moster i Helgen=) Överlycklig? Svar: Ja! Har redan Elsa, min lilla gullunge. Men nu har Elsa fått sin lillebror.. En Nisse! Eller vad jag hoppas på en Joel! Det är fint namn. Joel Karlsson. Det låter riktig bra..
Måste föra över pengar så att jag kan resa till Skövde.. Typiskt Syrran att bo där uppe:´(  Nej ta MIG tusan hon får flytta ner!!!

Berättelse om Mette!

Alla skulle behvöa träffa Mette Ambolt!
Den som inte har träffat henne borde skämas.
Mette började jobba direkt efter studenten. Men hon började drömma snabbt bort till fjärran länder och till sin Simon.
Efter sommaren bestämmer sig de 2 att gifta sig i hemlighet.
Efter det så flyttar de till Lund och Simon börjar på Lunds Universitet.
Mette börja jobba på Mormors bageri och forsätter att drömma. Hennes drömmar börjar hon skriva ner och snart har hon en bok skriven.
En morgon tittar hon på Tv:en och ser att det är dags att veta vem som ska få Nobelpriset i Litteratur.
Plötsligt ringer Telefonen och det är en stockholmare som talar. Mette Ambolt? Du har vunnit nobelpriset i Litteratur! Ja ni kan tänka er att Mette tuppade av.
Hon får 10 miljoner kr i prissummaoch är dessotom den yngsta som någonsin fått Priset.
Mette och Simon flyttar till Nya Zeeland och Mette fortsätter skriva och utbildar sig till professor inom Miljöförstöring. Och bara en kort tid senar krystar hon ut 3 små änglar. De får hetta Agnes, Ellen o Stefi.
Mette får nobelpriset en gång till fast då Fredspriset, för hon har skapat en orginisation som räddar förtryckta kvinnor i Indien.
Idag fortsätter hon med sitt arbete. Men hon jobbar också på Mormors bageri i Lund och bor där med sin Simon o de tre små änglarna:)

Av: Ellen.. Har ni några kommentare så hör av er!!

Vi kanske stör?

Jag har en riktig sovmorogn på fredagar. Jag brukar börja halv 1 och jag bukar då ta kvart över 11 bussen.
Som vanligt tar jag det lugnt och när jag ser att klockan bli kvart över 10 känner jag att man kanske skulle börja göra sig i ordning.
Väl i badrummet står jag i min handduk och tittar i spegelen, och jag hör att det knackar på dörren.
Vem i helvet kommer halv 11 på en fredag???!!!

Efter som jag är den artiga barnet och tänker det är kanske någon som ska lämna en manik till Farsan, går jag ner i min lilla handduk och öppnar dörren.
Jag känner igen den ena gubben och förstår att det är jehovas vittne som är på besök.
"Hejsan! Vi har träffats innan! Vilken underlig apparat som står här!"
Skulle jag reta och säga att det är Fars hembränningsappart (på skoj, egentligen är det till Mors utebadkar)
Jag skrattar till lite och bara mmmmm..

Jv: Ja, vi kanske stör? Jehovas gubben tittar ner o upp på min bara kropp..
Jag: Jo, hehe, jag har lite bråttom till bussen..
JV: Men här får du en bok om hur biblen funkar. Så kanske vi kan komma tillbaka så vi kan samtala...
Jag: mmhh, Tack så mycket! Hej då!!

Jag tar emot "Vad lär biblen?" och gör mig färdig. Jag läser lite sen i den. och läser vad man inte får göra enligt biblen...
INTE DRICKA ALKOHOL
INTE HA SEX INNAN ÄKTENSKAP
INTE RÖKA. SNUSA
INTE GE BLOD
Ja ni kanske förstår att jag inte kan bli ett jehovas vittne!

Nostalgi!

Jag tittade där hemma i min dator efter bilder på Sp3a. Jag hittad några bilder från ettan och kände att en liten tår rann ner från min kind... De flesta bilderna är ifrån den dagen vill skulle fotograferas för klassfotot!
Så alla från Sp3- eller fördetingar (Madde)- Sitt o njut!!

   Ja ni kan lista ut vem som är vem:-)


En ny berättelse

20 år hade gått och det var dags för en återförening av klass sp3a. Ellen gick till den exklusiva skolan. Som hade blivit känd när Ellen hade uttalat till världspressen att gå samhäll kultur på Österport var det bästa hon någonsin hade gjort.
Hon såg Stefi, Elin G, Agnes, Mette och några till på gräsmattan utanför skolan.
Ellen visste att Stefi hade blivit känd Cirkusprinsessa i Ryssland. och att hon hade gift sig med en rysk diplomat.
Elin G hade blivit krönikör New York Times  och var gift med en känd skådespelare.
Agnes hade blivit stor konstnär och hade haft utställningar i Tokyo, New York, London och Paris. Hon bodde med sin Lars som hade blivit en superstjärna.
Och Mette hmm. Ellen trodde att hon hade hållit på något med naturen och att hon hade vunnit Nobelpriset i Litteratur.
Hon var gift med Simon och hade 3 småttingar som hette Ellen, Stefi och Agnes efter 3 fantastiska kvinnor!
Medans Ellen hade börjat jobbat på Lovren och blivit en superkändis i Paris och hemma i Sverige. Hon var även en skandaldrottning.
Hon hade gjort så att Prin Carl-Phillip hade dumpat Paris Hilton ochsen hade Ellen dumpat honom för Rupert Grint (Ron i Harry Potter) och hade blivit stenrik och hon hade fått 2 söta barn spm hette Stefi o Stefano efter Stefi Mazdin

En ny historia kommer i morgon!

Berättelsen om Elin. Av Ellen Nilsson och Stefi Mazdin

Mina damer och Herrar! Jag har skapat något nytt o fantastiskt! Berättelser om Sp3a. Ni såg att redan i går så skrev jag om Patricia o nu kommer en ny historia, varje dag(nästan). Min kompanjon är Stefi. En bedårande kvinna, som kan hitta på mycket! Denna é kanske inte lika rolig som den om Patricia. Men de é för att jag gjode den lite barnvänligare:) LÄS OCH NJUT!!!!!!!


Elin Gustavsson
satt på sin blogg och skrev veckan efter Studenten.
Plötsligt får hon ett inlägg där det står att Dagens Nyheter vill köpa hennes blogg.
Efter 2 månader så flyttar hon till den Kungliga huvudstaden och blir journalist.
3 månader senare så vet alla att hon har ett förhållande med New York Times chefredaktör.
De förlovar sig och hon flyttar till New York. Hon skriver kröniker och kallas för "den begåvade Svenskan"
Efter ett halv år bryter hon förlovningen med chefredaktören och flyttar direkt ihop med Daniel Ratcliff. Efter 2 veckor bestämmer de sig för att bjuda in nära och kära till Elviskapelett i LAS VEGAS, och gifter sig.
Brudtärnor är Ellen & Stefi. Bestmannar är Rupert och en rysk diplomat, The Weeding Singer är Tobias Svensson, en gammal klasskamrat till Elin o han sjunger "Can´t help falling in Love". 
Brudtärnorna o bestmannarna slår det gnistor om och bara efter en vecka gifter de sig!. 
Elin vinner flera journalistpriser och Daniel vinner en Oscar. 
De besämmer sig sen för att flytta till den idylliska Vik på Österlen. De får 5 vackra barn som heter Harry, Ron, Jossan (efter Elin syster), Stefi och Ellen. 
Och Elin väntar på sitt 6:te barn.
De är multimiljonärer och reser ofta med sin man till Afrika, Indien och Kina för att hjälpa föräldralösa barn.
Elin heter numera Elin Gustavsson Ratcliff.

Berättelse av Ellen o Stefi.

Fler kommer!
 

Berättelsen om Patricia. Av Stefi Mazdin.

Sen var det berättelsen om Patricia.
Hon flydde Sverige så fort chansen kom. Hon åkte till USA och blev au-pair. 
Det tog inte lång tid innan hon la det på hyllan och satsade på dansen. Hon blev upptäckt av Justin Timberlake och efter ett tag träffade hon Britney Spears.
Ordningssamma Patricia fick Brittan i form lagom till hennes nya album "Going 30". Britney blev popdrottning igen, och Patricia stenrik.
Det slutade med att Patricia hånglade upp Kevin Federline och det var det bästa som kunde hänt Barnen Spears- Federline, som blev adopterade av av Patricia. Efter ett tagdumpade hon Kevin och tog med kidsen till Colombia.
Där mötte hon 50 cent som hade SEXPARTY!
Patricia- som var känd dansare- fick komma upp på scenen och SHAKA ASS!
Kanyae West
stod och dreglade och bjöd på efterfest.
Där hade de übersex och Patrcia blev på smällen. Nu är de gifta och gör porriga musikvideor.

Berättelse Av Stefi Mazdin.
Boken kommer snart o heter: Historier om eleverna som gick i klass Sp3a och tog studenten 2008!.

Lite som skämt! Patricia om du läser detta ta inte illa upp! De é mest skämt! Flera historier kommer!

kommentarer från Tingvalla!

rickard: hehe.. hur mycket har du druckit ikväll.
Jag: hmm,, jag spyr ju inte!!

Madde: Haha han é SÅ SNYGG!!!
Madde om en kille

Annie: Jag ska FAN bli lesbisk!!!
Jag: inte med mig!!

Jag: HEJ BALDER!! Hälsa din syster från mig!!

Jag: ÖRKKKK!! Fan jag tror att jag måste spy, Patricia vi går någon annanstans!! (efter har sett en som har gått på arbetslaget.)

Komstad (Emil): Nää alltså jag kan inte dansa jag kan inte prata o mår inte bra..
Jag: Men va fan, Komstad!! Drick inte öl om du mår dåligt!
Komstad: Nej jag sköljer bara halsen, o sen spottar jag ut!

Jag: Alltså Madde, Var é christan? Jag måste se honom!!
Okänd kille brevid Madde: Jag står brevid dig..
Jag: Oj!! Hej!! Gud va kul att se dig!!

Elin O: Du jag sover hos Robin! Så jag åker inte med dig! Men jag kommer imorgon
Jag: Men va fan.. Nu måste jag gå ensam!
Elin: Men prata med Annie!
Jag: Hon står med Little.. Kul för mig...

Jag: André!! Ska du sitta där hela kvällen eller??
André: Alltså jag har precis satt mig där..
Jag: Men kom igen.. OOOOHHH!!!

RSS 2.0