Den läskiga Tandläkar besöket...

Lovet har börjat, finelly:)
Skulle ta det lugnt o se på dåliga saker som Smallvile (Stålmannen på 6:an), Hem till gården på 4:an!! What a Happy Holiday..
Min bror kommer o hälsar på trevligt trevligt o jag äter frukost med honom... Sen sticker han till Tomelilla City, men bara en kvart senare ringer han (han måste verkligen ha saknat mig =)) o frågar om vi ska äta lunch! Trevligt med en sån omtänksam bror..

Bara 5 minuter senare ringer det igen o jag tänker Min bror MÅSTE verkligen sakna mig! Men nä.. Det är tandhyginisten i Brösarp på ringer..
Hej Ellen! Vi har en tid till dig! Kan du då? Men gud va bra! Då syns vi sen!
Jag HATAR de!!!! Men jag åker dit,, Fast jag inte vill och för att de é sista chansen för att inte betala..

När jag väl sitter hos Tandis så säger hon direkt Vad é de för en konstig svart fläck du har på din tand?
Jag berättar hela storyn att jag har altid haft den. Och jag sa att jag hade klagat redan för året att de var trångt mellan mina tänder, och att jag borde få ha tandställning!
Hrmm Jippi.. Nu ska jag antagligen till en specialist som säger att jag måste ha tandställning SOM jag MÅSTE betala för. eftersom min Moder vägrar! Men annars hade jag jättefina tänder, STORA o fina men trångt! DA! Som om jag inte visste de redan. Jag har klagat i evigheter. Men eftersom jag fyller 19 Just detta året så tänker de pumpa ut pengar på mig o Jag Hoppas Fan i mig inte att Jag måste ha RÄLS på Student o Syrrans Bröllop!!!!

Jag tror att jag dör!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0